Mobiel: +31 (0)6 51 35 66 50 - Mail info@zipadvies.nl

ZIPout.

zipadvies / ZIPout

Past uw werknemer niet meer in uw nieuwe organisatie? Kan hij niet meekomen met de gewenste verbeteringen? Dan heeft u een ZIPout oplossing nodig!

Tijdens een veranderings- verbetertraject blijkt soms dat een medewerker de veranderingen die gaande zijn echt niet kan bijbenen en vooral ook niet wil bijhouden. Coaching, aandacht en andere investeringen zijn dan vergeefse moeite.

U bewijst de organisatie én de werknemer een dienst door het dienstverband spoedig te beëindigen. U geeft uw werknemer nét dat zetje wat hij nodig heeft om een nieuwe weg in te slaan waar hij wél weer succesvol kan zijn…..

Een snel ontslag voorkomt daarnaast hoge juridische kosten. Uw personele kosten brengt u hiermee op korte termijn terug! ZIPadvies kan dit proces voor u begeleiden. Dit kan op een meer juridische manier (een lange adem en keurige dossieropbouw) maar ook met creatieve ZIP oplossingen (waarbij een win-win-exit het streven is).

ZIPadvies is zeer bedreven in het doorvoeren van volledige reorganisaties. Samen met u wordt bezien wat de uiteindelijke vorm van uw organisatie moet worden. Met dat doel als uitgangspunt wordt een strategie uitgezet om de reorganisatie vorm te geven. Uiteraard kent ZIPadvies de juridische weg, maar reorganiseren geeft soms een bevredigender resultaat met creatieve oplossingen. Dit alles met als resultaat dat de reorganisatie voor uw onderneming zo min mogelijk belastend is…..

Op zoek naar een ZIP oplossing?

Veranderen is mensenwerk. Bel of mail ZIPadvies daarom voor een afspraak zodat uw uitdaging een ZIPoplossing wordt.

bel: 06 51 35 66 50
mail: info@ZIPadvies.nl

Contact opnemen!

Back to Top