Mobiel: +31 (0)6 51 35 66 50 - Mail info@zipadvies.nl

ZIPin.

zipadvies / ZIPin

ZIPadvies breekt weerstand af, brengt teams dichter bij elkaar zodat er meer positieve energie op de werkvloer ontstaat en mooie resultaten worden behaald.

Bij fusies en overnames zijn ondernemers meestal al weken of maanden met de voorbereidingen bezig. Bijzondere aandacht gaat uit naar financiële en juridische aspecten. Werknemers worden meestal voor een voldongen feit geplaatst en pas ten tijde van de fusie of overname ingelicht. Hierdoor ontstaat bij werknemers in veel gevallen weerstand. Dit heeft vaak lang slepende juridische procedures tot gevolg die veranderingen binnen de organisatie in de weg staan.

Alle negatieve energie die voor beide partijen met een dergelijke procedure gemoeid gaat, is verspilling. Daarom ondersteunt ZIPadvies ondernemers bij veranderingstrajecten. Natuurlijk moeten financiële en juridische zaken ook goed geregeld zijn, maar daarnaast helpt het om aandacht te besteden aan het personeel. Wanneer medewerkers ruimte krijgen om het veranderingsproces meer in hun eigen tempo te doen en daarbij gecoacht worden, zijn ze sneller in staat om de switch naar de nieuwe manier van werken te maken.

Door betere communicatie zullen werknemers op een meer positieve wijze aan het werk gaan, hetgeen de sfeer in het bedrijf en de bedrijfsdoelstellingen ten goede komt.

Er zijn ook verschillende situaties denkbaar waarin u het als ondernemer wenselijk vindt om een cultuuromslag binnen uw organisatie te bewerkstelligen. Ook bij dergelijke verandertrajecten kan ZIPadvies u ondersteunen in het doorvoeren en daarna vasthouden van de verandering.

Door jarenlange ervaring als advocaat arbeidsrecht, kunnen juridische processen meteen worden geformaliseerd. Dit scheelt u aanzienlijke advocaat kosten.

U kunt hierbij denken aan het harmoniseren van arbeidsvoorwaarden, het opstellen van een bedrijfsreglement en het aanpassen van arbeidscontracten.

Op zoek naar een ZIP oplossing?

Veranderen is mensenwerk. Bel of mail ZIPadvies daarom voor een afspraak zodat uw uitdaging een ZIPoplossing wordt.

bel: 06 51 35 66 50
mail: info@ZIPadvies.nl

Contact opnemen!

Back to Top