ZIPadvies bekent kleur

Optimale aanpassing aan uw veranderende omstandigheden!

Vanaf nu schrijf ik blogs vanuit ZIPadvies, mijn nieuwe bedrijf. ZIPadvies bekent kleur!!! Niet meer bezien vanuit een arbeidsrechtelijke advocatenblik, maar met de blik gericht op uw ondernemersstrategie. ZIPadvies maakt zich sterk om samen met u de nieuwe kleur zo snel mogelijk in uw bedrijf te realiseren. Sommige veranderingen zijn niet zo zwart/wit als werkgevers en werknemers wel denken, maar kunnen met een andere ‘kleur’ eenvoudiger, sneller en voordeliger bereikt worden.

Resultaatgerichte veranderingen met hulp van ZIPadvies zorgt voor positieve energie, gemotiveerd personeel en meer winst.

Sfeer, cultuur, gestelde doelen, ambities en behaalde resultaten kleuren uw organisatie en maken dat die zich onderscheidt van andere. Het zijn mede uw mensen die gezamenlijk de kleur bepalen. Iedere werknemer is immers uniek door zijn kracht, kennis en persoonlijkheid. De overheersende kleur van de organisatie wordt door uw mensen gedragen.

Er zijn tal van redenen om uw organisatie te veranderen: overgang van pioniersfase naar gestructureerde organisatie, groei van de organisatie, of economische noodzaak. Als ondernemer, directie en managementteam ziet u de noodzaak van verandering al een lange(re) tijd aankomen. U bent al bezig de organisatie opnieuw in te kleuren. Financiële en juridische zaken worden geregeld. Maar u wilt ook uw werknemers meenemen in die nieuwe kleur. Voor uw mensen begint het verandertraject dan pas. Omdat veranderingen weerstand oproepen wil ZIPadvies u helpen zodat ook uw werknemers die nieuwe kleur sneller aannemen.

Veranderen is mensenwerk. Het zijn de individuele mensen die zelf moeten willen meebewegen.

ZIPadvies helpt uw werknemers oude patronen los te laten en een nieuwe manier van werken eigen te maken. Het doet dat door heldere doelen te stellen en hen te motiveren. Dat kost tijd, maar bespaart u geld. U bespaart op hoge juridische kosten en afvloeiingsregelingen. En daarnaast bespaart ZIPadvies u ook een hoop negatieve energie.

ZIPadvies breekt weerstand af, brengt teams dichter bij elkaar zodat er meer positieve energie op de werkvloer ontstaat en mooie resultaten worden behaald. En past uw werknemer niet meer in uw nieuwe organisatie? Kan hij niet meekomen met de gewenste veranderingen? Dan heeft u een ZIPout oplossing nodig!

ZIPadvies bekent kleur! Bent u aan het denken aan kleurverandering binnen uw organisatie? Bel me dan! (06- 51 35 66 50)

Als u meer wilt lezen over onze manier van werken, kijk dan op www.zipadvies.nl. Op de site zult u zien dat ZIPadvies heeft gekozen voor plaatjes van een kameleon. In de volksmond staat de kameleon voor het aanpassen van zijn kleur aan die van zijn omgeving. En dat is nu juist wat u graag wilt dat uw medewerkers doen zodra u gekozen hebt voor de nieuwe kleur van uw organisatie.

ZIPadvies staat voor optimale aanpassing aan uw veranderende omstandigheden!
Saskia Schlaghecke